Privat Rengøring og Hovedrengøring i Køge

Trænger dit hjem til en privat rengøring? Så kan vi hjælpe.
Hos Dansk Privat Rengøring tilbyder vi professionel hovedrengøring af din bolig. Vi dækker hele Køge.

Privatrengøring

Effektiv privat rengøring i Køge

Vælger du os til at stå for din privat rengøring, kan vi garantere ekspertise og service af højeste kvalitet. Du kan med sikkerhed stole på, at vi leverer et flot resultat. For os kommer kundens behov altid først, og vi sørger for at lytte til dine ønsker.

Hvad indeholder en normalrengøring? klik her.

Vi er en del af Rengøringsgruppen Danmark, der blev stiftet for over 20 år siden.

Kan jeg bruge mit servicefradrag hos jer?

Ja, selvfølgelig kan du det. Har du ikke udnyttet dit servicefradrag, kan du få op til 1/3 af arbejdslønnen tilbage som forhøjet fradrag. Hvis du er usikker omkring dette, er du velkommen til at kontakte os. Så rådgiver vi dig.

Vi er miljøbevidste

Mange års erfaring

Professionelt team

Engagerede og professionelle medarbejdere

Vores medarbejdere yder altid deres bedste, og sørger for at møde dig med åbne arme. Med klar kommunikation, ærlighed og et tæt samarbejde, har vi skabt et fællesskab af glade medarbejdere, som nyder deres arbejde. Vi sørger altid for retmæssige lønninger efter vores overenskomst med 3F til alle medarbejdere. Det er en selvfølge som rengøringsfirma.

Vi holder løbende øje med udviklingen af produkter og egenskaber. Heraf tester og bruger vi de metoder og produkter, som er fordelagtige for vores kunder samt medarbejdere

Miljøvenlige produkter af højeste kvalitet

Vi har alle et ansvar for at bevare Jordens naturlige miljø og klima. Derfor sørger vi for at gøre vores del, for at støtte den grønne udvikling. Vi bruger kun miljørigtige produkter, som er certificerede med blomstermærket. Det er med til at sikre det høje kvalitetsniveau for vores privat rengøring.

Med EU-blomsten er du garanteret produkter som tager hensyn til miljøet fra produktion til forbrug og alt derimellem. Desuden stilles der ikke kun miljøkrav til produkterne. Der er såvel høje kvalitetskrav for at sikre produkter, der er effektive og har en lang levetid. Ligeledes er ingen af produkterne sundhedsskadelige over for dit eget helbred.

Få et uforpligtende tilbud på privat rengøring

Kunne du tænke dig et gratis tilbud på vores privat rengøring i Køge? Så kontakt os endelig. Vi kan fanges på telefon 71 96 59 79 eller e-mail info@dpren.dk. Endvidere kan du udfylde vores kontaktformular. Så finder vi en løsning, som er skræddersyet til netop dine behov.