Privat rengøring i Ishøj og Vallensbæk

Har du travlt i hverdagen? Ønsker du mere overskud? Med en skræddersyet løsning hos Dansk Privat Rengøring er du sikret et rent hjem, hvor dine behov er i fokus. Vi dækker hele Ishøj, Vallensbæk og omegn.

Privat rengøring i Ishøj & Vallensbæk

Klar kommunikation

Med en travl hverdag kan det være svært at finde tid til alle de praktiske hjemmeopgaver. Med os i ryggen kan du fokusere på hverdagen og lade os om at holde hjemmet rent. Vi sørger for at være klare og tydelige i vores kommunikation med dig, så du ved præcis hvad der er udrettet og hvornår.

Du får den samme faste medarbejder gennem hele forløbet. På den måde sikrer vi bedst muligt, at rengøringen matcher din hverdag og dine behov. Vi har nøje udvalgt vores team af medarbejdere med høje krav til både service og kvaliteten af rengøringsarbejdet.

Brug dit servicefradrag

Du kan med fordel gøre brug af servicefradraget hos os ved privat rengøring. Helt op til en tredjedel af arbejdslønnen kan dækkes. Har du spørgsmål kan du altid kontakte os. Læs mere om servicefradraget på skats hjemmeside.

Vi er miljøbevidste

Mange års erfaring

Professionelt team

Vi kan hjælpe med alt

Hvad enten der skal poleres vinduer, støvsuges, afkalkes, sorteres affald eller andet, kan du altid komme til os. Vi er stolte af vores kompetencer som rengøringsfirma, hvoraf vi kan hjælpe med stort set alt inden for privat rengøring. Vores medarbejdere er desuden dygtige til at gøre en række ting udover det sædvanlige. Mange kunder bliver overrasket over omhyggeligheden og effektiviteten hos os.

Få et uforpligtende tilbud

Har du flere spørgsmål til vores løsninger eller andet? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi ønsker at være så behjælpelige som muligt, hvorfor vi altid tager imod dig med åbne arme. Ønsker du et uforpligtende tilbud? Så ring til os på telefon 71 96 59 79 eller send en e-mail til info@dpren.dk. Du kan også udfylde formularen for kontakt her på siden. Så skræddersyr vi et tilbud til netop dig. Vi ser frem til et godt samarbejde!