Privat rengøring i Solrød

Når det kommer til privat rengøring, kan du trygt regne med os. Vi dækker hele Solrød og omegn. Vi har altid kvalitet og god service i højsædet.

Privat rengøring i solrød

Fokus på dine behov

Med kunden i fokus har vi en ambition om at levere en alsidig løsning, som opfylder alle dine behov. Hos DP Rengøring får du én fast medarbejder, som står for rengøring og service hos dig. Vi oplever at det giver et bedre samarbejde, da løsningen løbende kan skræddersyes efter dine ønsker samtidig med. Ligeledes kan vores medarbejdere bedre lytte til netop dine behov rådgive dig. Har du yderligere spørgsmål er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Udnyt dit servicefradrag

Hos os kan du gøre brug af dit servicefradrag og få op til ⅓ af arbejdslønnen tilbage. Hvis du har flere spørgsmål vedrørende servicefradrag, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi hjælper hellere end gerne.

Vi er miljøbevidste

Mange års erfaring

Professionelt team

Rengoring1

Miljørigtige produkter

Som rengøringsfirma har vi et mål om at bidrage til den bæredygtige udvikling. Derfor har vi nøje udvalgt en række miljøvenlige produkter, der ikke går på kompromis med kvaliteten af vores private rengøring. Vi gør udelukkende brug af miljørigtige produkter.

EU-blomsten
EU-blomstermærket er med til at sikre en høj standard for kvalitet. Certificeringen garanterer, at produktet er tager hensyn til miljøet under hele processen. Det gælder alt fra produktion til forbrug.

Klar og gennemsigtig kommunikation

For at samarbejdet fungerer optimalt sørger vi altid for, at du bliver oplyst om alt, hvad der bliver foretaget i hjemmet. Vores serviceorienterede medarbejdere sørger for at sige hvad der er lavet og hvornår.

Få et uforpligtende tilbud på privat rengøring

Kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne ved privat rengøring i Solrød? Så tøv ikke med at kontakte Dansk Privat Rengøring i dag. Ring til os på telefon 71 96 59 79, send en mail til info@dpren.dk eller udfyld vores online kontaktformular. Så finder vi sammen en skræddersyet løsning, der matcher netop dine ønsker.