Privat rengøring i Greve

Trænger dit hjem i Greve til en grundig privat rengøring? Så bør du overveje at tage fat i Dansk Privat Rengøring. Vi kan hjælpe med alt inden for rengøring.

Privat rengøring i Greve

Én fast medarbejder hos dig

Med os som din rengøringsansvarlige kan du forvente personlig service og ekspertise, hvor du er i højsædet. Du får den samme faste og stabile medarbejder, som løbende skræddersyr forløbet i samarbejde med dig. Har du spørgsmål eller andet, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Servicefradrag hos os

Kunne du tænke dig at udnytte dit servicefradrag? Hos os er det muligt at få op til ⅓ af arbejdslønnen dækket som forhøjet fradrag. Har du brug for at høre mere, kan du altid kontakte os eller læse mere på skat.dk.

Vi er miljøbevidste

Mange års erfaring

Professionelt team

Tæt samarbejde med dig

Med et fokus på at gøre dig tilfreds sørger vi naturligvis for, at vores medarbejdere altid yder deres bedste. Vi er af den overbevisning, at tilfredse kunder kommer som resultat af et godt samarbejde. Derfor lægger vi især vægt på at være gennemsigtige og klare i vores kommunikation gennem hele forløbet.

Vi bruger udelukkende miljørigtige produkter med blomstermærket. Læs mere om EU-blomsten her.

Trygge rammer for medarbejderne

Gennem årene har vi skabt et trygt fællesskab af glade og tilfredse medarbejdere, der kan lide at gå på arbejde. Det reflekteres også i resultaterne hos vores kunder. Vores medarbejdere bliver naturligvis lønnet retmæssigt efter vores overenskomst med 3F. Som rengøringsfirma føler vi os forpligtede til at skabe gode rammer for både kunder og personale.

Få et uforpligtende tilbud på privat rengøring

Kunne du tænke dig at høre mere om vores privat rengøring i Greve eller andetsteds? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi dækker også Køge, Solrød og Roskilde.

Gennem en grundig samtale med dig skræddersyr vi en løsning, der matcher netop dine behov. Tilbuddet er naturligvis uforpligtende. Kontakt os på telefon 71 96 59 79, send en mail til info@dpren.dk eller udfyld kontaktformularen her på siden og få et gratis tilbud.