Om os

Vi er dit foretrukne rengøringsfirma, når det kommer til privat rengøring.
Hvad enten det er en mindre rengøring eller hovedrengøring, så er vi klar til at hjælpe.

Om os

Vores vision, mission og mål

Hos Dansk Privat Rengøring har vi fokus på at udføre rengøring, som vi er stolte af. Det gælder alt inklusiv kundeservice, resultater, medarbejdere og produkter. Vi bygger vores hverdag på engagement og motivation for at yde den bedste rengøring. Hver dag sørger vi for at sparre med både kunder og medarbejdere. Det gør vi for at finde ud af, hvordan vi kan forbedre os som rengøringsfirma.

Tilfredse kunder

For os er det vigtigt, at du er tilfreds med vores service. Det gælder ikke kun rengøring, men også alt deromkring. Derfor garanterer vi et tæt samarbejde med alle vores kunder. Gennem klar og ærlig kommunikation, tæt dialog samt professionelle medarbejdere, sørger vi for, at din oplevelse hos os er rar og tilfredsstillende.

Danmarks (måske) bedste kundeservice

Vi vil så gerne være din foretrukne leverandør af privat rengøring – og så ved vi godt, at der skal lidt ekstra til. Heldigvis har vi allerede en hel del erfaring i branchen, og derfor kender vi langt de fleste udfordringer, du måske sidder med.

Vi smider gerne det, vi har i hænderne, for at hjælpe dig. Det eneste, du skal gøre, er at give os et kald eller bruge vores kontaktformular.

Vi er miljøbevidste

Mange års erfaring

Professionelt team

Glade medarbejdere

Et godt resultat kommer ikke af sig selv. Det kommer af hårdt arbejde fra vores medarbejdere. Derfor gør vi alt hvad vi kan, for at skabe et tæt bånd med enhver medarbejder, for at sikre et godt arbejdsmiljø. Vi sørger selvfølgelig for at vores medarbejdere er lønnet ordentligt. Heraf bliver vores rengøringsfolk lønnet efter overenskomsten med 3F.

Fokus på miljøet

Miljøet er i fokus, når vi udfører rengøring for dig. Vores produkter er altid certificerede med EU-blomsten, som garanterer, at produkterne er miljøvenlige fra produktion til forbrug.

Kontakt os

Interesseret i at høre mere? Så kontakt os endelig på telefon 71 96 59 79 eller på mail info@dpren.dk. Så giver vi gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Teamet bag Dansk Privat Rengøring:

Alex­ander Franck

Indehaver
E-mail: af@dpren.dk
Tlf. 31 10 67 67

Victoria Lundqvist

Koordinator
E-mail: info@dpren.dk
Tlf. 61 74 66 56

Diana Ribaka

Teamleder
E-mail: dr@rengr.dk
Tlf. 71 96 59 79

Ieva

Rengøringsassistent

Angelina

Rengøringsassistent

Dovile

Rengøringsassistent

Dig?

Vi søger løbende nye talenter og dygtige kolleger, vil du arbejde for os?
Klik ind på vores jobportal her.